Opening snoepwinkel Holly Jolly

Opening snoepwinkel Holly Jolly

Snoepwinkel Holly Jolly

Een droom die uit komt…

opening snoepwinkel holly jollyOp 3 maart zijn officieel de deuren van Holly Jolly geopend door Jill Dunn en Frans van Nunen.

Het rode winkeltje in de Liesbosstraat is – zeker voor de iets ouderen – een onuitwisbare herinnering uit hun jeugd. Je kon voor een dubbeltje of kwartje bij Frans terecht om snoep uit te zoeken.  Zo ga ik het ook doen: ik sta achter de toonbank en pak het snoep in dat men wil. Het wordt een moderne winkel, maar de inrichting is zodanig dat de nostalgische sfeer, waar het rode winkeltje zo bekend om was, weer helemaal terug is in Princenhage. Zo heb ik op de wand een grote foto laten aanbrengen waarop vader en moeder Van Nunen achter en Franske voor de toonbank zijn geportretteerd. Wat de sortering snoep betreft heb ik me aangepast aan deze tijd, waarin veel meer bewustwording is van de kwaliteit van voedsel en met name van snoep.

Het is overweldigend hoe Holly Jolly is ontvangen door Princenhage. Graag wil ik iedereen bedanken

voor de bloemen, kaartjes en persoonlijke felicitaties.

Holly Jolly Breda Opening  snoepwinkel Breda Holly Jollysnoepwinkel Breda Holly Jolly

 

 

 

Tot snel bij Holly Jolly!