snoepwinkel Breda Holly Jolly

Holly Jolly in bredabuurt.nl

Opening authentiek snoepwinkeltje Holly Jolly

snoepwinkel Breda Holly Jolly

Vandaag was het dan zover de opening van een authentiek snoepwinkeltje In Princenhage. Het pandje waar voorheen de Primera was gevestigd is omgetoverd tot een winkel met een mooie uitstraling die je doet terug gaan in de tijd. Overal zie je snoep, in potten, in de vitrine en op planken.
De zusjes Jill, Lucy en Eva Dunn waren in hun jonge jaren hulpjes bij Frans van Nunen van het Rode Winkeltje. Jill had wel iets met deze winkel waar iedereen in Princenhage wel eens snoep had gekocht. Ze begon met de voorbereidingen won advies in bij Frans en vandaag was het dan zover de opening van haar snoepwinkel met de naam Holly Jolly. Een korte toespraak, drie duiven die de lucht in gingen, uiteraard champagne en de kreet we zijn open zorgde ervoor dat het publiek binnen stroomde.

http://www.bredabuurt.nl/princenhage/9143/opening-snoepwinkel-holly-jolly-princenhage