IJscowagen huren

IJscowagen huren

Holly Jolly wordt tijdens de tropische dagen van Nederland omgetoverdijscowagen holly jolly tot een ijssalon. Een ijssalon op wielen wel te verstaan. De rijdende ijscowagen heeft heerlijk, vers, ambachtelijk schepijs en een ruim aanbod met verkoelende waterijsjes. Ideaal als een lekkere koele verfrissing op uw feest of evenement.

Het overheerlijke Belgische schepijs is er in de volgende smaken: chocola, vanille, aardbei, stracciatella, pistache, mokka, citroen en banaan. Om het feest af te maken kunnen we de ijsco’s voorzien van disco spikkels, nootjes, vers fruit, slagroom of lekkere fruitdressings. Daarnaast hebben we de traditionele waterijsjes zoals onder andere raketjes, calippo’s en cornetto’s .

Heeft u een feestje of evenement en bent u nog op zoek naar “de kers op de taart” denk dan eens aan de rijdende ijscowagen van Holly Jolly. Wij doen er alles aan om uw gasten te verwennen met ons heerlijke ijs. De ijskoude “zonneschijn” van Holly Jolly is geheel in de stijl van de winkel zelf. Old skool lekkernijen verkopen in een modern jasje.

Wil je je gasten ook verblijden met een bezoekje van onze rijdende ijsco wagen neem dan contact met ons op via info@hollyjolly.nl of ons telefoonnummer. We hebben verschillende mogelijkheden en pakketten samengesteld voor je omdat wij net zo van ijs houden als jou. De slogan van deze tak van Holly Jolly luidt dan ook niet voor niets: “Ice cream for All” Er is voor ieder wat wils!!!

Tot snel!!

Holly Jolly: Lifts you up, cools you down.