Feel-Good-Market-Logo-200px

Kom je ook naar de FeelGood Market?

FeelGood Market

Feel-Good-Market-Logo-200px

Holly Jolly is present op de FeelGood Market op 18 oktober in Eindhoven. We hebben de eer om de bezoekers van deze leuke markt kennis te laten maken met onze ambachtelijke,Franse nougat.
Let op: De FeelGood Market staat deze editie op een andere lokatie vanwege Dutch Design Week. En wel aan ‘de Ramblas’ aan de Torenallee op Strijp S!  12:00-18:00 op Strijp-S, Eindhoven.

De Feelgood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, Streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) Food en mooie, originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops, dans en theater.

Een fijne plek voor het hele gezin!

Er is altijd van alles te doen op de Feelgood Market. Zo kun je er bijvoorbeeld lekker rondstruinen langs de kraampjes, workshops doen, demonstraties volgen, gemasseerd worden, creatief bezig zijn, allerlei gezondheid-adviezen krijgen, lekkere hapjes proeven, genieten van de goede live- muziek en de dans acts, verrast worden door het theater, relaxen op het zitzakken terras enzovoort. Het is altijd weer anders, zowel de muziek en de activiteiten als de kramen. En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn hun ouders ook kunnen relaxen, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen. :)

De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen. Daarnaast is de markt voor bezoekers een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met uniek ontwerp, exclusieve producten en de maker zelf.

Wij zorgen iedere editie voor een nieuw, gevarieerd, exclusief en inspirerend aanbod aan producten.

De FeelGood Market is ‘the place to be’ op iedere 3e zondag van de maand voor iedereen die op zoek is naar een goede sfeer, gezelligheid, inspiratie, leuke mensen, unieke, duurzame, mooie spulletjes, biologische delicatessen en streekproducten.

Waar: Eindhoven: Festivalterrein/Klokgebouw Strijp S.
Wanneer: zondag 18 oktober
Prijs: Gratis entree!

Word geïnspireerd en inspireer op de FeelGood Market!