Korting van Holly Jolly voor de Kerstbeleving

Chocoladeletters van Holly Jolly op de Kerstbeleving

chocoletters palletKom ook naar Kerstbeleving, dé start van het feestseizoen! Totaal nieuwe opzet waar winter en kerstbeleving voorop staan! Het echte gezellige wintergevoel overvalt je als je binnenkomt!

Creativiteit, funshopping, inspiratiepleinen en bloem & groenbeleving! Bourgondische gezelligheid, verhalenvertellers, koren, inspirerende pleinen en uiteraard heel veel workshops! Lekker warm & binnen! We zoeken dan ook kwalitatief gezelschap en gaan het ouderwets gezellig maken! Sfeervolle stands (ca. 180) met duizend-en-één leuke en unieke hebbedingetjes voor elk budget en voor jong en oud.

Proeverijen, kooktheater, inspiratie en styling tafels, doe het lekker zelf, kerst- en woonaccessoires, feestmode, make-up- en stylingadvies. Kom lekker shoppen in een van de vele bijzondere winkeltjes of laat je inspireren op de X-mas pleinen. Leuke cadeaus voor in de schoen of onder de boom! Ook volop Xmas Fun voor de kids, zij kunnen workshoppen en genieten van het kinder kerst entertainment.

Holly Jolly is van de partij op deze mooie kerstmarkt en we zouden het gezellig vinden als jij ook komt. Daarom geven we jou 3,50 korting op de entreeprijs voor volwassenen.

kraam chocoletters stand 1chocoletters stand