Nougat, Hakhoning, Chocola en Vrouwen

Nougat, Hakhoning, Chocola en Vrouwen

Nougat, Hakhoning, Chocola en Vrouwen

Een succesvolle combinatie als bijen en honing. Zo kunnen we wellicht in het kort de ervaring van de Margriet Winter Fair het beste omschrijven. Voor HollyJolly was het een gewaagde primeur. De nougat, hakhoning en chocola van Holly Jolly is al op vele markten en evenementen van de partij geweest. De Margriet Winter Fair was echter iets nieuws voor de snoepwinkel.

Op papier is het natuurlijk een schitterende combinatie. Nougat, Hakhoning, Chocola en Vrouwen. In de praktijk is dit ook gebleken. Een beurs met 80.000 vrouwen die dol zijn op lekkernijen. Toch merken we steeds meer de gezondheid bewustwording en dat is een goede beweging te noemen.

Verantwoord Snoepen

Gelukkig kunnen dames die verantwoord willen genieten bij HollyJolly hun hart ophalen. De nougat en de hakhoning bestaan compleet uit natuurlijke ingrediënten en de hakhoning heeft verrassend veel goede functies voor de algehele gezondheid.

Wij van HollyJolly waarderen en respecteren de trend van bewust en verantwoord eten en snoepen.Daarnaast vind HollyJolly het wel belangrijk dat je kan en mag genieten in het leven, en er bepaalde momenten zijn die gevierd mogen worden. De sleutel tot een HollyJolly lifestyle is volgens ons dan ook Balans. Doe alles met mate en geniet van de mooie momenten. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Bijgaand een korte foto impressie van de stand van Holly Jolly op de Margriet Winterfair.

[/et_pb_text][et_pb_divider admin_label=”Verdeler” color=”#ffffff” show_divider=”off” height=”10″ divider_style=”solid” divider_position=”top” divider_weight=”1″ hide_on_mobile=”on”] [/et_pb_divider][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”2933,2938,2937,2936,2935,2934″ fullwidth=”off” posts_number=”6″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_font_size=”14″ caption_all_caps=”off” title_font_size=”16″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” module_class=”no-space”] [/et_pb_gallery][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Was jij er zelf ook bij? Laat ons weten wat jij van de beurs vond.