IJssalon Breda Holly Jolly

IJssalon Breda

IJskoud de lekkerste!

Jouw snoepwinkel wordt in de zomermaanden omgetoverd tot een ware ijssalon in Breda. Holly Jolly verkoopt dan namelijk (h)eerlijk, roomijs, sorbetijs en yoghurtijs van de ijsboerderij.
IJs dat staat voor kwaliteit en ambachtelijk is gemaakt met melk van eigen koeien. Niet onze eigen koeien maar die van onze gewaardeerde partners van IJsboerderij Heidehoeve. Zij maken al bijna twintig jaar met veel succes ons ijs.

IJsbereiding

Roomijs: IJsboerderij Heidehoeve maakt veel verschillende soorten ijs. Het roomijs wordt gemaakt van verse gepasteuriseerde melk van hun eigen koeien. Zonder emulgatoren en kleurstoffen, maar wel met gepasteuriseerd eigeel en natuurlijke verdikkingsmiddelen.
Sorbetijs: Natuurlijk bestaat ons assortiment ook uit sorbetijs, gemaakt van vers fruit en geschikt voor mensen met een koemelkallergie. Bij dit sorbetijs proef je ook echt nog de flinke porties vers fruit waarmee het bereid wordt. Een echte verfrissing tijdens warme (en koude) dagen.
Yoghurtijs: Een andere erg geliefde soort is het ambachtelijke yoghurtijs. Heerlijk fris van smaak.
Er zijn ongeveer 30 verschillende smaken verkrijgbaar. Daarom werken wij met een wisselend assortiment van 12 smaken. De ijsverpakking varieert van hoorntjes, bakjes tot halve liter bakken voor thuis.