Sojavrij snoep

Snoepwinkel Holly Jolly biedt verschillende soorten sojavrij snoep aan. Deze worden aangeduid met een paarse sticker. Verantwoord snoepen doe je bij snoepwinkel Holly Jolly. Maak gebruik van de allergenen tool en filter op sojavrij snoep.

Sojabonen zijn peulvruchten welke dienen als grondstof voor sojaproducten. Sojabonen bestaan in de kleuren geel, zwart bruin en groen. Bij een soja-allergie reageer je op de eiwitten die in de sojaboon voorkomen. Sojaproducten zijn een rijke bron van eiwitten, zonder dierlijke oorsprong. Hele sojabonen worden in Nederland weinig gegeten. Soja is echter wel in veel voedingsmiddelen verwerkt, zoals sojasaus, sojamelk, tempé, tofu maar ook in brood, koekjes, vleesvervangers en nog veel meer voedingsmiddelen. Soja wordt door de voedingsindustrie in veel voedingsmiddelen toegevoegd voor de structuur, als emulgator of eiwit-vuller.

Klik op de afbeelding hiernaast voor alle sojavrij snoep.

* Holly Jolly maakt zelf geen snoep wel controleert ze haar producten met de grootste zorg, maar is niet aansprakelijk voor eventuele fabricage fouten.

Sojavrij snoep

Sojavrij snoep uit de webshop

Blauwe ogen - Sojavrij snoep
Schuimblokken - Sojavrij snoep
Haribo Witte Muizen - Sojavrij snoep

Bekijk alle Sojavrij snoep