Nougat

Snoepwinkel Holly Jolly heeft de echte, zachte, handgemaakte Nougat uit Montelimar in Zuid Frankrijk. Deze fantastische delicatesse wordt nog op de originele manier bereid met honing door top nougatier Robert Tolleron.

Holly Jolly importeert deze delicatesse rechtstreeks uit Montelimar, de bakermat van deze lekkernij. De noga komt binnen in blokken van 4 kg. Elke plak wordt voor jou vers met de hand afgesneden. Je hoeft dus niet meer naar Frankrijk af te reizen om deze zachte nougat te kopen.

Crestet, Zuid-Frankrijk in de buurt van “le Mont Ventoux” is een streek van excellentie en de Franse gastronomie. Crestet is de bakermat van de zachte, tedere, witte en o zo heerlijke “Nougat Tendre de Crestet en Provence”. Hier heeft Yves-Robert Tolleron zijn heerlijke handgemaakte Tender Nougat uitgewerkt uit zijn groot moeders ouderwetse recept.

Bij de bereiding wordt uitsluitend gewerkt met de beste natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen om jou het plezier van de vervlogen smaak te geven. Deel met ons de vreugde en proef de geweldige Provençaalse smaak ervaring. De beste energie kick die je kunt krijgen!

Door het uitgekookte proces bij de bereiding van deze delicatesse zit er een lekker lange houdbaarheidsdatum op.

Voor grotere aantallen, wederverkoop of kerstpakketten kun je contact opnemen met ons via info@hollyjolly.nl

Alle nougat varianten zijn lactose-, gelatine-, gluten-, kleurstof– en vetvrij.

Nougat flyer

nougat plakken

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld morgen in huis

Altijd veilig betalen

Kado verpakking

Exclusiviteit is inclusief
bij Holly Jolly.