Over Holly Jolly

Holly Jolly is een gespecialiseerde snoepwinkel midden op de Haagse Markt in Breda. Bij Holly Jolly vind je de lekkerste snoep, chocola, nougat, ijs en kado’s. In deze eigentijdse verwen winkel vindt je de nostalgische en ambachtelijke sfeer van de klassieke snoepwinkel in een modern jasje.

Je wordt bij Holly Jolly op je wenken bediend door de enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers die achter de toonbank het snoep voor jou inpakken. In de winkel wordt een uitgebreid assortiment van 160 soorten snoep aangeboden. Er is een grote keus uit suikervrij, glutenvrij en lactosevrije snoep. Maar ook de ouderwetse soorten die je bijna nergens meer kunt krijgen zij bij Holly Jolly te koop.

Zo importeert Holly Jolly als enige in Nederland een met de hand gemaakte, ambachtelijke nougat uit Frankrijk, glutenvrij en met honing gemaakt in plaats van suiker. Ook oud Hollandse salmiakpotjes, kaneelbrokken, druivensuiker en zoethout vind je hier terug.

Holly Jolly betekent grof vertaald ‘heel blij’. En dat is precies is precies hetgene wat we als snoepwinkel willen aanbieden en uitstralen. Eten en lekkernijen waar jij blij van wordt.

Bij ons mag het altijd ietsje meer zijn! Snoepwinkel Holly Jolly

Snoepsoorten

Nougat smaken

Bonbons

Het Rode Winkeltje

Klappen van de zweepBij Frans heb ik het klappen van de zweep leren kennen. Het is begonnen toen Frans een keer zijn duim gebroken had en hij mij vroeg om in de winkel een handje toe te steken. Ook toen Frans letterlijk en figuurlijk aan de beterende hand was, ben ik hem blijven helpen. Ik had het er echt naar mijn zin en leerde natuurlijk ook veel van Frans. Ook nadat Frans het rode winkeltje had gesloten zijn wij, mijn familie en ik, contact met Frans blijven houden en steunen we hem waar nodig.

Nostalgische sfeerHet rode winkeltje in de Liesbosstraat is – zeker voor de iets ouderen – een onuitwisbare herinnering uit hun jeugd. Je kon voor een dubbeltje of kwartje bij Frans terecht om snoep uit te zoeken. Zo ga ik het ook doen: ik sta achter de toonbank en pak het snoep in dat men wil. Het wordt een moderne winkel, maar de inrichting is zodanig dat de nostalgische sfeer, waar het rode winkeltje zo bekend om was, weer helemaal terug is in Princenhage. Zo heb ik op de wand een grote foto laten aanbrengen waarop vader en moeder Van Nunen achter en Franske voor de toonbank zijn geportretteerd. Wat de sortering snoep betreft heb ik me aangepast aan deze tijd, waarin veel meer bewustwording is van de kwaliteit van voedsel en met name van snoep.

Frans van Nunen en Jill Dunn in snoepwinkel Holly Jolly

Meer over Holly Jolly? Kijk eens in de onderstaande blogs en nieuwtjes over Holly Jolly!

Snoepwinkel Holly Jolly in de Telegraaf

Snoepwinkel Holly Jolly haalt de Telegraaf met een bijzonder leuk artikel over het het in vervulling gaan van de droom van Jill dunn. Ze is inderdaad een kind in eigen snoepwinkel. http://www.telegraaf.nl/reportage/23925567/__Kind_in_eigen_snoepwinkel__.html In een...

Holly Jolly in bredabuurt.nl

Opening authentiek snoepwinkeltje Holly Jolly Vandaag was het dan zover de opening van een authentiek snoepwinkeltje In Princenhage. Het pandje waar voorheen de Primera was gevestigd is omgetoverd tot een winkel met een mooie uitstraling die je doet terug gaan in de...

Opening snoepwinkel Holly Jolly

Snoepwinkel Holly Jolly Een droom die uit komt... Op 3 maart zijn officieel de deuren van Holly Jolly geopend door Jill Dunn en Frans van Nunen. “Het rode winkeltje in de Liesbosstraat is – zeker voor de iets ouderen – een onuitwisbare herinnering uit hun jeugd. Je...

Holly Jolly bekend van TV!