Verzendkosten

Binnen Nederland
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen binnen Nederland € 4,95 per afleveradres. Dit is een vast bedrag dat geldig is voor bestellingen aangeboden via www.hollyjolly.nl

  • Voor alle orders binnen Nederland tot 30 kg standaard € 4,95 verzendkosten per afleveradres. (Maximaal formaat 100x 70x 50 cm)
  • Orders boven €75,- gratis verzending binnen Nederland
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. (bij directe betalingen)

Standaard pakket
Bij een standaard pakket krijg je de volgende service:

  • Twee afleverpogingen
  • Je zending volgen met Track & Trace
  • Aflevering bij de buren als geadresseerde niet thuis is
  • Drie weken de tijd je pakket af te halen bij het Postkantoor of Business Point

Levertijd

Directe betaling: Paypal en iDeal
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Indien je je aankoopbedrag via een directe betaling betaalt, dan geven wij de bestelling dezelfde dan nog mee aan de vervoerder en is je bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Het kan zijn dat de bestelling er bij de vervoerder langer over doet dan 1 dag. In 98% van de gevallen wordt het echter wel de volgende dag bezorgd. Dit geldt voor elk product, tenzij anders bij het product staat aangegeven op onze website tijdens het bestellen.

Levertijd bij overboeking (indirecte betaling)
Gelieve rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd indien je je aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra Hollyjolly.nl je betaling ontvangt. De bestelling wordt diezelfde dag nog verstuurd.

Buiten Nederland
Belgie, Duitsland en Luxemburg € 8,95
Groot-Brittannie, Frankrijk (exclusief Andorra incl Monaco en Corsica), Tsjechie, Slowakije, Denemarken (excl. Groenland en Faroer Eilanden) en Oostenrijk: € 14,95
Zweden, Italie (excl San Marino en Vaticaanstad), Polen, Hongarije, Slovenie, €19,95
Spanje (incl. Belaeren excl. Canarische Eilanden), Finland: €24,95
Estland, Letland, Litouwen, Roemenie, Portugal (incl Azoren en Madeira), Bulgarije, Ierland: €34,95

Hierbij worden eventuele extra kosten voor het verzenden van grote hoeveelheden doorberekend.

Veelgestelde Vragen

Track & Trace
Om de voortgang van je bestelling te controleren krijg je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Hierin staat een track & tracenummer van je bestelling. Je kunt zelf op de website van track&trace de bestelling volgen.

Bestellingen die door de brievenbus gaan kunnen niet gevolgd worden middels track&trace.

Ander bezorgadres opgeven
Holly Jolly maakt het mogelijk om op elk gewenst adres (m.u.v. postbusadressen) je bestelde product af te leveren. Je vult namelijk tijdens de bestelling je eigen adres en een gewenst afleveradres in. Via je account op Holly Jolly.nl kun je gemakkelijk je gegevens wijzigen.

Kies jouw bezorgdatum
Het is mogelijk om een bezorgdatum in de toekomst te kiezen. Wij zullen het pakket dan 1 werkdag vooraf aan de post afleveren voor bezorging de volgende dag. Let op! Deze bezorgdatum kunnen wij dus niet 100% garanderen! Wij zijn hierbij afhankelijk van de leveringen van PostNL. In 98% van de gevallen bezorgen zij de volgende dag. Houd hiermee dus rekening indien je voor een toekomstige bezorgdatum kiest.

Opgesplitste bestelling
Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige en niet-voorradige producten dan zal je bestelling in meerdere keren naar je toe verzonden worden. Hierbij betaal je maar één keer verzendkosten.

Direct uit eigen voorraad leverbaar
Bij elk product vindt je de actuele voorraadstatus van ons magazijn. Per product zie je overzichtelijk de levertijd. De levertijd is van toepassing na ontvangst van je betaling.

Bezorging op zaterdag
Onze vervoerder levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.  

Bezorging is nog niet binnen
Holly Jolly doet er alles aan om uw bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk bij u af te leveren. De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalwijze. Je kunt inloggen in je acount om de productstatus te bekijken of je kunt kijken bij de track & trace informatie.