Registreren Bestellen Mijn account

Zakelijk

Heeft u interesse om een van onze producten in grote aantallen af te nemen voor bijvoorbeeld wederverkoop, cadeau en/of kerstpakketten dan is dat hier mogelijk. Holly Jolly denkt graag met u mee over de invulling van een assortiment delicatessen, snoep, chocola en of cadeau’s.

Het is mogelijk bij Holly Jolly om een abonnement af te sluiten om periodiek bijvoorbeeld uw snoeppot in het bedrijf te vullen met verse nieuwe producten. Maak uw klanten, medewerkers en uzelf blij met een snack momentje. Even een momentje genieten en energie opladen.

De producten van Holly Jolly zijn uitstekend toepasbaar als lekkere en persoonlijke relatie geschenken. In landen als Spanje en Frankrijk is het eerder regel dan uitzondering dat er bij afspraken een lekkernij wordt meegenomen voor de ander. Wat dacht u van een heerlijke plak nougat om weg te geven. Bijzonder, met de hand gemaakt en een echte delicatesse. Is ook weer eens wat anders bij de koffie.

Een doosje bonbons of een mooi verpakte zak snoep doen het altijd goed als bedankje of gewoon omdat het kan.

Bent u op zoek naar een origineel presentje voor uw klanten, medewerkers uzelf of iemand anders die het verdient neem dan even contact met ons op via onderstaand contact formulier of bel naar 076-5327467.

Registreren

Waarom een zakelijke klant worden van Holly Jolly?

  • Snelle registratie
  • Eenvoudig bestellingen plaatsen
  • Registreren is GRATIS
Zakelijk registreren

Deze klanten gingen u voor: